Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.02.2011.

12:01

Partizan-Rudar 1:1 (video)

Fudbaleri Partizana igrali su nerešeno u prvoj od dve utakmice zakazane za nedelju sa Rudarom iz Pljevalja - 1:1.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Gol za 'crno-bele' postigao je Šćepović u 31. minutu, strelac za Rudar bio je Serž. Kasnije popodne Partizan će odigrati još jednu utakmicu, rival je Slavija iz Sofije (16.30).

Stanojević je odlučio da na dve utakmice planirane za nedelju veliki broj igrača dobije priliku pa će neki igrati u oba meča. Sa Rudarom je igrala ekipa bez Stojkovića, Krstajića, Saše Ilića, Babovića, Vukića, Ilieva, Tejga...

Nastupili su Radiša Ilić (od 46. Živković), Stevanović (od 79. Ostojić), Jovanović, Stanković, Lazevski - Petrović (od 46. Rosi), Smiljanić (od 72. Kamara), Tomić (od 72. Aškovski) - Šćepović (od 46. Adija), Kuško (od 79. Miljković), Bogunović (od 72. Savić).

Prvi gol za Partizan postigao je Marko Šćepović, iskoristivši dobar centaršut Stevanovića u 31. minutu. Izjednačio je fudbaler iz Obale Slonovače koji je ove zime došao u Rudar, Serž, devet minuta pre kraja meča posle nesporazuma golmana Živkovića i Vojislava Stankovića.

Igrači koji su dobili priliku protiv Rudara nisu ispunili očekivanja Aleksandra Stanojevića koji je najavio da neki od njih više neće dobiti šansu jer "ne može da oprosti neke greške". Stanojević nije mogao ništa pozitivno da izdvoji iz duela sa Crnogorcima naglasivši da je on pre svega bio provera fizičke spremnosti.

Posle priprema u Turskoj prvi tim srpskog šampiona napustiće Aškovski i Ostojić i vratiti se u Teleoptik pošto Stanojević nije zadovoljan njihovim napretkom. Posle razgovora sa upravom kluba doneće odluku od sudbini Argentinaca Kuška i Rosija.

Najjači sastav Partizan će do 16.30 odigrati i drugu pripremnu utakmicu u nedelju, rival je Slavija iz Sofije.

Rudar iz Pljevalja je, inače, bio šampion Crne Gore u sezoni 2009/10, a jesenas su Pljevljaci zauzeli treće mesto. Trener ekipe je Nebojša Vignjević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve