Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.02.2011.

11:43

Stanojević želi Klea, ne Moreiru

Velike promene dogodile su se tokom januara u Partizanu. Šampion je doveo tri igrača, ali i ostao bez dva koja su obeležila poslednje dve godine “crno-belih”.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Klub je dozvolio svom najboljem strelcu Kleu da ode u Kinu ukoliko se dogovori sa Gvanuom, dok je sa Almamijem Moreirom na neslavan način okončana saradnja.

Trener “crno-belih” Aleksandar Stanojević je spreman da Klea vrati u tim ukoliko njegov transfer propadne, dok je Morira prošlost za njega.

“Milion sam puta rekao, ponoviću i sada, Kleo je puno dao Partizanu i to je osnovni razlog što sam mu poželeo srećan put u Kinu. Rekao sam da su mu vrata uvek otvorena. Sad, za šest meseci, ili za godinu, uvek može da se vrati. O Moreiri sam takođe puno puta govorio i ne želim više da se ponavljam. Svojim ponašanjem nije zaslužio da o njemu više pričamo. Zalupio je sebi vrata i on nam ne treba – rekao je Stanojević.

Ni pitanje kako će uklopiti Klea sa Tejgom i Adijom, odgovor je takođe konkretan.

“Zašto Kleo i Tejgo ne bi mogli da igraju zajedno?! Ne brine me to uopšte. Njih dvojica bi bili strašan tandem! Mene brine druga stvar, kako da na dva mesta raspodelim toliko dobrih fudbalera. Iliev je naš najbolji strelac, Šćepović je takođe tu! Ne bih želeo da nekog od njih oštetim i sputam”, istakao je Stanojević.

Fudbaleri Partizana u nedelju će imati dva testa. Prvu sa Rudarom iz Pljevalja završio je nerešenim rezultatom 1:1, a posle podne u 16.30 igra sa sa Slavijom iz Sofije.

Trener Stanojević daće priliku svim fudbalerima da pokažu koliko su trenutno spremni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve