Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.01.2011.

14:36

Partizanov stipendista u Zvezdi

Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je još jednog mladog defanzivca.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Novi član kluba iz Ljutice Bogdana postao je Jovan Krneta (1992. godište).

Krneta igra na poziciji štopera, a može da igra i desnog beka, kako sam kaže. Ugovor je potpisan na tri godine, a mladi fudbaler će do dresa prvotimca pokušati da dođe treninzima sa Prosinečkim i igranjem za Sopot, Zvezdinu filijalu.

Krneta na Marakanu stiže posle isteka stipendijskog ugovora sa komšijama – FK Partizan.

“Radi se o talentovanom i kvalitetnom igraču. Uz to je 31. januara postao slobodan igrač. Takvu priliku nismo želeli da propustimo, posebno kad smo iz raznoraznih razloga deficitarni na poziciji štopera. Radi se o reprezentativcu Srbije koji će, verujemo, vrlo brzo zaslužiti dres Zvezdinog prvotimca”, kaže Ivan Adžić, sportski direktor Crvene zvezde.

Mladi fudbaler istakao je da će se potruditi da što pre dobije šansu i pokaže kvalitet.

“Verujem u sebe. Dolazim u Zvezdu sa jasnim pogledom u budućnost. Želim da napredujem i da pokažem kvalitet. Mislim da ću u crveno-belom dresu imati tu priliku. Neću se ni u kom smislu obazirati na prošlost, već samo gledam u budućnost. Ponosan sam na sve što sam do sada uradio u fudbalu ali ne želim stagnaciju već napredak. Mislim da ću sada tu šansu imati”, istakao je mladi fudbaler, Jovan Krneta.

Krneta biti na oku Robertu Prosinečkom tokom priprema u Antaliji, na kojima će biti i FK Sopot, zajedno sa Crvenom zvezdom.

Zanimljivo, Krneta je pre godinu dana prošao pripreme sa prvotimcima Partizana ali nije dobio priliku da debituje na zvaničnim utakmicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve