Nova vest
Fudbal

Subota, 22.01.2011.

10:45

Stojković: “Radim kao Šmajhel"

Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da je izuzetno zadovoljan zimskim pripremama sa klubom.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Fudbaleri Partizana se trenutno pripremaju u Beogradu gde rade na kondiciji, pa se ekipa zatim seli prvo u Antaliju, a onda i u Dubai.

“Prvi put posle pet godina imam zimske pripreme. Nedostajale su mi, u većini evropskih liga u ovo vreme se bori za bodove. Radimo sa ekipom, nije lako, ali preživljavam”, rekao je Stojković.

Stojković je rekao da su mu treninzi nedostajali.

Spremao sam se i tokom pauze. Najpre sam odmorio nekoliko dana, a onda prionuo na posao. Uželeo sam se treninga”, rekao je Stojković.

‘Crno-beli’ će se uskoro preseliti na drugi deo priprema u Antaliju i Dubai.

Nikada nisam bio u Dubaiju. Kao mlađi, spremao sam se na Kipru i u Turskoj, ali ne i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Sa Viganom sam preko leta išao u Austriju, a sa Sportingom na trodnevne turneje”, rekao je prvi golman Partizana.

Stojković je istakao da uživa u radu sa trenerom golmana, Goranom Pandurovićem.

Volim jake treninge! U Sportingu sam radio sa osobom mlađom od sebe! U Engleskoj se sve svodi na serije od 20 šuteva pravo u ruke. U Lisabonu sam čuo zanimljivu priču: Šmajhelu je po dolasku iz Mančester Junajteda trener na zagrevanju počeo da šutira u stranu, ali on se nije bacio, samo je odmahnuo rukom i pokazao u predelu grudi. A, sa Dancem je Sporting osvojio titulu”, rekao je.

Stojković je istakao nadu da će Partizan osvojiti titulu, iako za sada, nisu stigla pojačanja.

Nadam se da hoće, pet bodova u odnosu na najbližeg pratioca su lepa zaliha. A šta mislite, što nisu došla pojačanja – da li postoji razlog za to? I ovako smo dovoljno jaki, mada ne bih imao ništa protiv da u Humsku dođu Kristijano Ronaldo i Mesi”, rekao je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve