Nova vest
Fudbal

Subota, 22.01.2011.

09:46

Zvezda se okrenula Ivanovu

Nakon što je i definitivno otpala mogućnost da Kornel Salata dođe u Crvenu zvezdu, klub iz Ljutice Bogdana se okrenuo bugarskom reprezentativcu Ivanu Ivanovu.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

‘Crveno-belima’ je neophodno pojačanje na poziciji štopera, a u međuvremenu je Salata potpisao za Rostov, dok Jagoš Vuković ne namerava da se vraća u Srbiju.

“Nema ništa novo kad je štoper u pitanju. Tačno je da želimo Ivanova, ali ne očekujte da se skoro realizuje dolazak bilo kog igrača u Crvenu zvezdu”, istakao je Adžić.

Adžić je naveo da klub do para za dovođenje igrača mora da dođe prodajom svojih fudbalera.

Da bismo doveli, moramo prvo nekoga da prodamo. Pogledajte koliko imamo igrača na spisku”, rekao je Adžić.

Crvena zvezda je bila spremna da izdvoji čak milion evra za reprezentativca Slovačke, što su čelnici Slovana prihvatili, ali je Salata dobio veću platu od Rostova.

Nudili smo mu dobre uslove, ali na žalost nije procenio situaciju kako smo želeli”, dodao je Adžić.

Adžićev pomoćnik, Goran Vasilijević još je ranije zapazio 22-godišnjeg Ivanova, koji igra u Alaniji već godinu dana. Veruje se da je vrednost bugarskog reprezentativca oko 750.000 evra.

Na prvoj kontrolnoj utakmici, sa Zetom, trener Robert Prosinečki je na poziciju štopera stavio Duška Tošića, koji bi se, u slučaju dolaska Ivanova ili nekog drugog igrača, vratio na mesto levog beka.

U slučaju da ne dođe do dogovora sa Bugarinom i Alanijom, Prosinečki će morati da se osloni na Tošića i Nikolu Mikića, koji je igrao drugom delu jesenje sezone igrao umesto Slavoljuba Đorđevića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve