Nova vest
Fudbal

Petak, 21.01.2011.

19:13

Ferguson kao Džarovski

Menadžer Mančestera Aleks Ferguson na šaljiv način najavio kako će rešavati probleme sa žutim kartonima blizanaca Rafaela i Fabija.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaler Mančester junajteda Rafael da Silva (20) kažnjen je sa 8.000 funti zbog načina na koji je reagovao kada je dobio drugi žuti karton na utakmici sa Totenhemom, završenoj bez golova.

Brazilac se izvinio, ali neće igrati sa Birmingemom u nedelju. Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson našalio se da bi kažnjeni Rafael mogao da se pretvara da je njegov brat blizanac Fabio.

"Mogao bih veoma lako da ih zamenim. Niko ne bi primetio. Verovatno imaju isti DNK. Možda nije Rafael dobio dva žuta kartona. Jednog dana jedan brat bi mogao da igra u prvom poluvremenu, a drugi u drugom poluvremenu", rekao je Ferguson i tako podsetio na antologijsku "foru" nekada legendarnog menadžera iz Makedonije Velibora Džarovskog koji je u jednoj međunarodnoj utakmici Rabotničkog sličnom idejom uspeo da omogući jednom igraču da odigra utakmicu sa devet ličnih grešaka.

Pet je dobio sa brkovima i u jednom dresu, naredna četiri kao lice sa potpuno novim identitetom i brojem na dresu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve