Nova vest
Fudbal

Petak, 21.01.2011.

09:17

Teleoptik traži novac od Zvezde

Uprava fudbalskog kluba Teleoptik zatražila je od Crvene zvezde da isplati dug za crnogorskog napadača Stefana Denkovića.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

19-godišnji Denković kao član Crvene zvezde trenutno igra kao pozajmljen igrač u Sopotu, a karijeru je počeo u Teleoptiku.

Denković je 2009. godine potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, ali su ‘crveno-beli’ uplatili samo manji deo duga. Takođe, Crvena zvezda je Teleoptiku dužna novac i za meč Kupa Srbije odigran jesenas.

Obratili smo se FS Srbije u vezi potraživanja za Denkovića koji je 2009. potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom”, rekao je Branislav Jeremić, generalni sekretar Teleoptika.

Tražili smo od Zvezde da plati obeštećenje od 1.423.720 dinara. S obzirom da to nije uradila, obratili smo se disciplinskom sudiji dopisom od 28.oktobra 2009. kada je odluka FS Srbije postala izvršna. Crvena zvezda je, u međuvremenu, uplatila samo 400.000 dinara”, rekao je Jeremić.

Jeremić je naveo da to nije jedino dugovanje Crvene zvezde prema njegovom klubu.

Radi se o utakmici Kupa, na Marakani, 10. novembra prošle godine. Uneli smo u protokol da tražimo podelu prihoda od prodatih ulaznica, što nam sleduje i po propozicijama. Tadašnji blagajnik Crvene zvezde je obavestio delegata Tadića iz Novog Sada koji je rekao da ne može momentalno da napravi troškovnik i da će to da učini kasnije. Taj troškovnik od Zvezde do danas nismo dobili. Prodate su 4.254 ulaznice, bruto prihod je bio 913.800 dinara”, rekao je Jeremić.

Jeremić je naglasio da potraživanja Teleoptika prema Zvezdi ne treba dovodoiti u vezu sa Partizanom.

Teleoptik u ovome ne treba povezivati sa Partizanom. Imamo upravu, rukovodstvo u ljude zadužene za finansije”, rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve