Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.01.2011.

21:29

Đurić: "Ne idemo po Mfelu dok..."

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić izjavio da delegacija kluba neće putovati u Afriku po napadača Mfelu, iako je igrač najavio tu mogućnost.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Nećemo ići u Afriku, jer za tim nema potrebe, dok god ne dobijemo povratnu informaciju od Mamelodija da su spremni da puste Mfelu. Sada je situacija takva da oni ne žele da prodaju igrača, pa nema svrhe da krećemo na put", rekao je za “Novosti” Dragan Đurić.

Nisu "crno-beli" mnogo bliži ni alternativnim rešenjima. Prins Tagoe i Mohamed Zubija važe i dalje kao mete Partizana, međutim, prvi čovek srpskog šampiona kaže da “za sada nema ništa novo”.

Kada su odlasci u pitanju, dozvolu imaju Jovanović i Kleo, ali napadač pod jasno definisanim uslovima.

Za Marka Jovanovića imamo dve ponude, to bi moglo da se definiše narednih dana. Što se tiče Klea, tu je jasno kao dan, sigurno neće otići iz kluba ako ne dovedemo adekvatnu zamenu za njega”, zaključio je Dragan Đurić.

Dve smene u dva dana izazvale su veliku pažnju u srpskoj javnosti, ali Đurić za “Novosti” kaže da je sve obavljeno u okviru najavljene “reorganizacije”.

Promena će još biti. Reorganizaciju na svim nivoima smo najavljivali u prethodnih mesec dana, samo što moramo ceo proces da ubrzamo. To su interne klupske stvari, ne treba o tome da pričamo u novinama", bilo je sve što je rekao Đurić.

Ljubomir Fejsa je i dalje u Nemačkoj, a ekipi će se posle manje artroskopije kolena, priključiti u subotu.

"Crno-beli" do do polaska na pripreme u Tursku odigraće dve kontrolne utakmice u Beogradu. Prva je zakazana za nedelju, kada će se u “Zemunelu” održati trijagonal turnir između dve ekipe crno-belih i Teleoptika. Dva dana kasnije, srpski prvak bi trebalo da odigra meč sa nekom nižerazrednom domaćom ekipom.

Ekspedicija Partizana kreće u Antaliju 28. januara i ostaje do 6. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve