Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.01.2011.

18:08

Oumaru u Saudijskoj Arabiji?

Ratko Butorović, predsednik Vojvodine, izjavio da klub može da se odrekne Oumarua, ali samo uz pravu cenu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Za napadača novosadskog kluba koji je odigrao izuzetno dobro tokom jeseni, navodno se interesuje Milovan Rajevac, koji vodi klub u Saudijskoj Arabiji:

Oumaru je jedan od naših najboljih igrača, međutim, ako bi ponuda bila izuzetna, na primer 2-3 miliona evra, ko bi to mogao da odbije? Klubu je potreban novac za normalno funkcionisanje. Uostalom, niko nije nezamenjiv. Ima ko da igra umesto Oumarua. Tu su Jao, Ilić, Lazetić, pa mladi Katai, Stevanović, Bilbija…” izjavio je za “Sportski žurnal” prvi čovek “Vojvodine”.

Na potezu je Rajevac. Ako njegova ponuda „izuje iz cipela“ Butorovića, Oumaru će se preseliti u Saudijsku Arabiju, međutim, najnovija kombinacija sa Saladinom, tvrdi prvi čovek Novosađana, ne zavisi od mogućeg odlaska Oumarua:

Etiopljanin svakako uskoro dolazi. Informacije koje smo prikupili govore da se radi o talentovanom napadaču. O njemu će, kao i uvek kad se radi o timu i igračima, odlučiti trener Milinković” kaže Butorović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve