Nova vest
Fudbal

Subota, 15.01.2011.

23:14

Laković: "Uspešna godina za FSS"

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Zoran Laković ocenio je da je nacionalni savez imao uspešnu godinu uprkos turbulencijama.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Napravili smo dugoročnu stabilnost fudbalske Srbije i započeli brojne projekte zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta i Evropskom fudbalskom unijom (UEFA)",

"Lokalnim samoupravama donirali smo 25.000 do 30.000 evra, kako bi napravili fudbalsku bazu", istakao je Laković i napomenuo da je najvažniji projekat FSS, Sportski centar u Staroj Pazovi, na korak do završetka.

"Reč je o najmodernijem projektu u Evropi, svega 33 kilometra od Beograda, koji će za dva do tri meseca biti sediste srpskog, evropskog i svetskog fudbala".

On je dodao da se FSS u ovoj godini opredelio za podizanje infrastrukture.

"Zajedno sa Vladom i Ministarstvom omladine i sporta Srbije pokrenuli smo projekte rekonstrukcije stadiona u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, Kruševcu i Čacku, a eaka sredstva biće namenjena i završetku stadiona u Jagodini", rekao je generalni sekretar FS, navodeći da je Jagodina primer na koji način treba razvijati fudbal, stvarati ekipe i praviti sportsku infrastrukturu.

"Model iz Jagodine želimo da prenesemo i ugradimo i u druge delove Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve