Nova vest
Fudbal

Subota, 15.01.2011.

23:12

Ljajić: "Cilj plasman u Superligu"

Predsednik FK Novi Pazar Rasim Ljajić istakao je plasman u Superligu kao jedan od tri glavna cilja kluba.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

“Razvoj fudbala, naročito omladinske škole, zatim razvoj infrastrukture i plasman u Superligu Srbije tri su glavna cilja”, ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

Ljajić nije zadovoljan učinkom seniorske ekipe u jesenjoj polusezoni, jer, prema njegovim rečima, bodovni zaostatak u odnosu na vodeći BASK je veliki.

Veliki broj fudbalera koje smo letos angažovali, kao i promene trenera, nisu doneli željene rezultate.Ocenili smo da nam je potrebna nova energija i zbog toga smo se odlučili za promenu u stručnom štabu, a sada preostaje da do kraja prelaznog roka dovedemo adekvatna pojačanja u svim linijama tima”, najavio je predsednik Novog Pazara.

Ljajić je podsetio da je klub do sada angažovao Dragišu Pejovića i Vladana Spasojevića, ali i da time spisak novajlija nije zaključen.

"Preko su nam potrebni štoper, špic i plejmejker. U pregovorima smo sa Crvenom zvezdom oko ustupanja Bojana Đorđevića, a do ponedeljka će biti poznat ishod, obzirom da su i neki prvoligaški u superligaški timovi zainteresovani za njega”, rekao je Ljajić, koji je i lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve