Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.01.2011.

09:04

Zvezda traži alternativu za Salatu?

Dolazak reprezentativca Slovačke Kornela Salate u Crvenu zvezdu se iskomplikovao pa ‘crveno-beli’ razmišljaju o drugim rešenjima za poziciju štopera.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Iako je sportski direktor Ivan Adžić trebalo da se sastane sa predstavnicima Slovana i menadžerom Salate u Budimpešti, do sastanka nije došlo.

U Crvenoj zvezdi već traže drugo rešenje, a alternativa Salati mogao bi da bude bugarski reprezentativac čije ime se za sada drži u tajnosti, a neke od mogućih opcija su Jordan Milijev, Viktor Genev i Plamen Nikolov.

Sportski žurnal piše da je do zastoja u pregovoru sa slovačkim reprezentativcem došlo najverovatnije zato što Salatin menadžer odugovlači, jer se veruje da postoji bolja ponuda od one koju su uputili ‘crveno-beli’.

U slučaju da Salata ne dođe u Crvenu zvezdu, pod znakom pitanja bi bio i Mario Božić, pošto je bilo predviđeno da bivši reprezentativac BiH dođe iz Slovana u paketu sa Salatom.

Kao eventualna zamena za Salatu navodi se neimenovani bugarski reprezentativac, a veruje se da bi to mogao da bude jedan od trojice štopera koji igraju u domaćim klubovima – Jordan Milijev iz Levskog, Viktor Genev iz Slavije ili Plamen Nikolov koji nastupa za Liteks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve