Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.01.2011.

21:59

Okupili se i Kuljani

Fudbaleri kulskog Hajduka počeli su u ponedeljak pripreme za prolećni deo sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prvih nekoliko dana biće iskorišćeno za lekarske preglede i testiranja, da bi od subote fudbaleri počeli da rade dva puta dnevno.

Do odlaska na Ohrid, 1. februara, planirane su dve pripremne utakmice. Trener Dragoljub Bekvalac je rekao je da će najvažniji cilj ekipe iz Kule da opstane u Jelen Superligi Srbije.

„Opstanak je osnovni cilj Hajduka, a neće ga biti lako ostvariti. No, da ne verujem u opstanak ne bih ni sedeo na klupi. Što se igračkog kadra tiče napustio nas je naš najbolji igrač Radanović. To je svakako veliki hendikep, ali učiniće se napor da se dovedu igrači na mesta koja su nam bila sporna. Klub je u zaista u teškoj materijalnoj situaciji i nije lako dovesti kvalitetnog igrača, ali oni koji veruju u sebe i žele afirmaciju vrata Hajduka su im otvorena“, rekao je Bekvalac.

Trenutno je najproblematičnija pozicija štopera jer je Radanović otišao a Mrđanin je prestao da igra.

„Urgentno moramo tražiti rešenje za tu poziciju. Imamo tu mladog Vladimira Kovačevića koji je jesenas pokazao da je izuzetan potencijal, ali u borbi za opstanak ne smemo se osloniti samo na mladost koja često ume da bude nestalna, već nam trebaju iskusni igrači“, izjavio je trener Kuljana.

Na prozivci su se pojavili Brać, Maksimović, Fejsa, Živanović, Topčagić, Bagić, Jovanović, Bogić, Kiš, M. Kovačević, Manolov, Petrović, Pauljević, Kasalica, Lalić, Kaurin, V. Kovačević, Varga, Bošković, Redžić, Maraš, Ćovin i Sekeruš. Komazec je na probi u Slovačkoj, Ramadani je stigao kada su igrači otišli na prvi trening, mladi golman Latinović je na reprezentativnim pripremama, Marjanović treba da obavi razgovor sa klupskim rukovodstvom, a jedini koji se nije javio je Lalević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve