Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.01.2011.

21:17

Partizan: Krenuli mladi i Radiša

Uz daleko manje medijske pažnje u odnosu na „večitog“ rivala, fudbaleri Partizana počeli su u ponedeljak pripreme za prolećni deo sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kao što je trener Aleksandar Stanojević najavio, u Zemunelu pojavili mlađi igrači, pojačani Radišom Ilićem, kako bi trenirali do početka zvaničnih priprema 17.januara.

Na prozivci pojavili su se Živković, Ostojić, Šćepović, Miljković, Brašanac i Radiša Ilić.

Od četvrtka, sa tom grupom igrača treniraće i Ljubomir Fejsa, pošto u sredu 12. januara obavi već zakazan poslednji kontrolni pregled u Nemačkoj, na kome će dobiti konačnu dozvolu za rad sa punim opterećenjem.

„Počeli smo sa mlađima, neki od njih su skoni povredama pa smo sa njima radili predpripremni deo. Želeli smo da radimo sa njima individualno jer smatramo da im je to potrebno. Počinjemo u teretani, a onda ide individualni rad da bi lakše ušli u pripremni deo, izbegli povrede, a i njima nije potreban toliki odmor kao starijim igračima što su poneli teret cele sezone“, rekao je Stanojević.

Iznenađenje je bilo pojavljivanje iskusnog Radiše Ilića.

„I ja sam se iznenadio kad sam ga video. Kaže da je pročitao u novinama da se okupljaju mlađi igrači i da se oseća kao mlad pa se osetio prozvanim“, kroz smeh je prokomentarisao trener šampiona Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve