Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.01.2011.

20:44

I Vojvodina počela sa pripremama

Fudbaleri Vojvodine počeli su u ponedeljak, kao i većina srpskih superligaša, pripreme za prolećni deo sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Novosađani su jesenji deo šampionata završili na trećem mestu na tabeli sa osam bodova manje od Partizana.

Prvi deo priprema ‘lale’ će odraditi u Veterniku, a zatim sledi odlazak u inostranstvo. Još uvek nije poznata destinacija, a u opticaju su Turska i Kipar.

Vojvodina će do početka prolećnog dela Jelen Superlige odigrati deset kontrolnih utakmica, od kojih će dve biti pre puta u inostranstvo. 22. januara Voša će igrati sa somborskim Radničkim, a četiri dana kasnije sa Donjim Sremom.

Sastav tima neće pretrpeti veće promene, jer je jedino Milovan Milović napustio klub (pozajmica u Dinamo iz Tirane). U sastavu u prolećnom delu neće biti ni suspendovanog Gorana Smiljanića, a do kraja prelaznog roka moguć je i odlazak Marija Đurovskog.

“Na pravom smo putu da formiramo jedan ozbiljan tim koji bi se borio i na kraju osvajao trofeje, što i pripada FK Vojvodina. Što se prelaznog roka tiče, oslanjaćemo se na stare proverene snage. Dolasci novih fudbalera zavisiće isključivo od eventualnih odlazaka. U dosadašnjem periodu je jedino Milović napustio klub. On je otišao u Dinamo iz Tirane na šestomesečnu pozajmmicu”, rekao je trener Milinković.

Što se pojačanja tiče, sa ekipom će u narednih desetak dana trenirati Danac Martin Pedersen, levi bek i nekadašnji mladi reprezentativac svoje zemlje. Pedersen je tokom karijere nastupao za Alborg, Vejle i Valur.

Na prvoj prozivci nije bilo Ađurua i Umarua koji opravdano kasne sa odmora, pa su se treneru Zoranu Milinkoviću u ponedeljak javili:

Brkić, Kesić, Drinić, Pajović, Vulićević, Smiljanić, Pavlović, Nestorović, Karan, Mojsov, Trajković, M. Novaković, Pedersen, Zeljković, Zogović, S. Novaković, Medojević, Mitošević, Tumbasević, Merebašvili, Đurovski, Katai, Stevanović, Lazetić, Ilić, Bilbija, Mudrinski, Jao, Šušnjar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve