Nova vest
Fudbal

Subota, 08.01.2011.

23:59

Ronaldinjo "99,99%" u Flamengu

Uprave Flamenga i Milana blizu su dogovora o povratku Ronaldinja u Brazil, izjavili su predstavnici oba fudbalska kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Brazilska televizija Globo na sajtu je izvestila da je transfer "99,99 odsto" završen i da je Flamengo dobio trku sa Palmeirasom i Ronaldinjovim bivšim klubom Gremijom.

Nekada najbolji fudbaler sveta bi ugovor sa Flamengom trebalo da potpiše u naredna dva do tri dana.

"Ovo nisu bili laki pregovori, ali najvažnije je da su Flamengo i Milan postigli dogovor", izjavila je predsednica Flamenga Patrisija Amorin, koja je ranije danas imala sastanak sa potpredsednikom Milana Adrijanom Galijanijem.

"Ronaldinjo je 99,99 odsto Flamengov", potvrdio je Galijani.

Pre parafa ugovor će razmatrati i zastupnici 30-godišnjeg fudbalera. U Flamengu već planiraju slavlje na poznatoj plaži Kopakabana ili u dvorani Marakanazinjo (Mala Marakana).

Ronaldinjo je u Evropi igrao od 2001. godine kada je došao u Pariz-Sen-Žermen. Dve godine kasnije prešao je u Barselonu sa kojom je 2006. osvojio i titulu prvaka Evrope. Sa reprezentacijom Brazila 2002. godine bio je i prvak sveta.

Dres Milana nosio je od 2008. godine, ali je odlučio da se vrati u Brazil pošto u Italiji nije uspeo da se dokaže, a želi da i 2014. bude reprezentativac svoje zemlje koja će tada biti domaćin

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve