Nova vest
Fudbal

Subota, 08.01.2011.

23:30

Stanojević: "Mfela nam je potreban"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević u izjavi za „Večernje novosti“ kaže da je dovođenje južnoafričkog napadača Katlega Mfele prioritet u prelaznom roku.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

„U subotu je bio derbi između Mamelodija i Kajzer Čifsa, svi su bili posvećeni tome, pa očekujemo da od nedelje krenemo u novu rundu pregovora za Mfelu“.

"On je igrač koji nam je izuzetno potreban u ovom trenutku, a pošto smo spremni da dosta potrošimo za taj transfer, verujem da i to govori koliko smo ozbiljni. Čekamo razvoj situacije u Africi".

Trener ’crno-belih’ kaže da su u Partizanu vrlo agilni oko prelaznog roka, iako nema ’buke’ po medijima.

„To samo deluje kao da se ništa ne dešava, stvorila se takva slika u javnosti. Ali, daleko je od toga, radimo punom parom vrlo ozbiljan posao. Pregovaramo, ugovaramo transfere, imamo spremljene i alternative ako nešto ne uspemo da završimo. Isto tako, praktično smo se dogovorili o dolasku i dvojice krilnih igrača za junski prelazni rok. To valjda govori da i te kako znamo šta radimo“

Kada je reč o odlascima, važi i dalje dogovor da su Kleo, Radosav Petrović i Marko Jovanović trio koji ima dozvole za odlazak.

„Ako se desi da ne ode Kleo, dovešćemo špica, a ako ode Brazilac, onda ćemo dvojicu. Ukoliko Marko Jovanović napusti klub, uzećemo igrača za odbranu da pojača konkurenciju. Ako se desi da niko od njih ne ode, onda ćemo se pojačati samo jednim špicem jer nam je to jedino neophodno u ovom trenutku. Nismo u problemima, nisu nam potrebni igrači po svaku cenu, reda radi da nekog dovedemo“, rekao je Stanojević za „Večernje novosti“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve