Nova vest
Fudbal

Subota, 08.01.2011.

21:18

Ferguson preuzima Čelsi, kvota 67

Odavno je poznato da je klađenje širom sveta postala najnormalnija stvar za svakog sportskog fana, a najdalje idu Englezi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Engleska kladionica ’Vilijam hil’ izbacila je niz bizarnih ponuda svojim klijentima.

Tako na primer već sada možete da se kladite ko će biti sledeći menadžer Čelsija, iako je Karlo Ančeloti i dalje na klupi londonskog kluba. Najveću šansu da preuzme ’plavce’ prema ’Vilijam hilu’ ima Holanđanin Gus Hidink, pa na jedan uloženi evro ukoliko on bude sledeći menadžer dobijate 2,5.

Sledeći na listi je Hidinkov sunarodnik Frank Rajkard, a kvota da će on biti sledeći trener Terija, Lamparda i drugova je devet. Kvota na Murinja je 11, a na Ser Aleksa Fergusona 67, iako verovatno svi znaju da se to neće dogoditi.

Aktuelan je i sada već bivši menadžer Liverpula Roj Hodžson, a kladionica je stavila ponudu na temu koji je naredni Hodžsonov posao. Najmanja kvota je na Engleze (2,5), zatim slede Italijani (5), Nemci (7), a najveća je da će biti selektor Španije (11).

Do 31. decembraprošle godine mogli ste i da se kladite da li će u Premijer ligi biti uvedena zimska pauza. Kvota da neće je bila prava ’sigurica’ (1,2), a oni koji su suprotno mislili dobili su kvotu (4,33).

Kada u kladionici vidite oznake 0-1 ili 10+ odmah pomislite na broj postignutih golova, ali ovoga puta te brojke se odnose na Dejvida Bekama. Naime, ’Vilijam hil’ je ostavio klijentima da pretpostave koliko će Dejvid Bekam odigrati duela za Totenhem u sezoni 2010/11.

Ukoliko Bekam ne odigra nijedan ili jedan meč za ’mamuze’ kvota je 17, a ukoliko bude odigrao deset i više mečeve na jedan evro dobijate četiri i po.

Ovo je samo mali izbor iz bizarnih ponuda koje ’Vilijam hil’ ima, a na njihovom sajtu možete se još kladiti i na sledećeg stalnog menadžera Liverpula, kao i sledećeg stalnog menadžera Mančester sitija...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve