Nova vest
Fudbal

Petak, 07.01.2011.

22:58

B92: Salata nadomak Zvezde

Štoper slovačke reprezentacije i Slovana iz Bratlislave Kornel Salata nalazi se na korak do prelaska u Crvenu zvezdu, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako nezvanično saznajemo, pregovori dva kluba ušli su u završnu fazu i ostalo je da se finaliziraju još neke sitnice.

Posle toga, prva želja novog trenera Roberta Prosinečkog i zvanično će moći da se vodi kao veliko pojačanje ‘crveno-belih’.

Ukoliko ne bude bilo nepredviđenih problema, dugi i teški pregovori trebalo bi da se okončaju početkom sledeće nedelje, a Salata bi kao novi fudbaler Zvezde bio predstavljen nekoliko dana kasnije.

Kornel Salata prošao je mlađe kategorije ekipe Šturovo, a profesionalnu karijeru započeo je u Matadoru. Tu je proveo jednu sezonu, a zatim je u periodu 2006-2009. godine nastupao za Artmediju. Potom je prešao u Slovan, a za njega se osim Zvezde interesovala i Visla iz Krakova.

Za reprezentaciju Slovačke 25-godišnji half odigrao je 11 utakmica, a bio je i učesnik Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve