Nova vest
Fudbal

Petak, 07.01.2011.

20:17

"Preimenujte Fiorentinu u Partizan"

Đovani Bekali, agent fudbalera Adrijana Mutua, osuo je paljbu po upravi Fiorentine i zanimljivo prokomentarisao afinitet ’viole’ prema srpskim igračima.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Njegov klijent je u sredu zbog svađe sa ljudima u klubu udaljen iz tima.

"Mislim da bi Fiorentina trebalo da se zove Partizan Beograd Fiorentina jer oni (vlasnici) imaju novca da troše na Srbe, ali tri miliona za Rumuna im je previše. Imam hrabrosti da kažem takve stvari“.

Trener Fiorentine je Siniša Mihajlović, a u poslednjih nekoliko godina ’ljubičasti' su doveli trojicu igrača iz Partizana – Nikolu Gulana, Stevana Jovetića i Adem Ljajić, a julu ove godine niz će nastaviti i Matija Nastasić.

„Ako se porodica Dela Valje (vlasnici kluba) plaši ispadanja iz lige, trebalo bi da se vrate pravljenju cipela jer o fudbalu ne znaju ništa“., kaže Bekali.

Odluku da udalji Mutua iz tima klupski čelici doneli su nakon što je Mutu otišao sa treninga u sredu jer su propali pregovori sa njegovima agentom. Rumun se u petak pojavio na treningu, ali mu je rečeno da ode.

U klupskom saopštenju između ostalog se navodi da je Mutu „izbačena sa treninga i priprema jer je grubo prekršio obaveze iz ugovora, naneo klubu takmičarsku i ekonomsku štetu i pokazao nepoštovanje“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve