Nova vest
Fudbal

Petak, 07.01.2011.

14:23

Rednap: "Bekam možda već za vikend"

Trener Totenhema Hari Rednap rekao je da bi Dejvid Bekam već predstojećeg vikenda mogao da dođe na pozajmicu iz američkog LA Galaksija.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Mogao bi možda da bude ovde već u nedelju, ako je tačno ono što se šuška. Klubovi pregovaraju i postoji dobra šansa da se to desi", rekao je Rednap.

Rednap je prošle nedelje rekao da se nada da će dovesti Bekama na dvomesečnu pozajmicu, a danas je kazao da će Bekam možda prisustvovati kup utakmici koju Totenhem u nedelju igra protiv Čarltona.

"Nadam se da će doći na utakmicu. Nisam 100 odsto siguran, ali mogao bi da dođe u nedelju", rekao je Rednap.

Ako bi Bekam došao ovog vikenda, njegov prvi meč u dresu Totenhema mogao bi da bude 16. januara protiv bivšeg kluba, Mančester Junajteda.

Bekam je ranije govorio da bi u Premijer ligi jedino igrao za Mančester Junajted, koji je napustio 2003. godine, nakon decenije provedene u njemu. Ali, on je rođeni Londonac i trenirao je kao školarac u Totenhemu pre nego što je prešao u Junajted.

Spursi sada čekaju da vide da li će Galaksi pustiti 35-godišnjeg veznog igrača na treću uzastopnu pozajmicu tokom zime.

Bekam želi da igra u Evropi tokom sezone da bi održao formu pre martovskog početka lige u SAD i tako zadržao šansu da uđe u englesku reprezentaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve