Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.01.2011.

14:47

Ko će zameniti Roja Hodžsona?

To je verovatno najčešće pitanje u britanskim medijima u poslednje vreme. Pitanje je dana kada će Roj Hodžson dobiti otkaz, ali se ne zna ko će ga naslediti.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Jedan od kandidata je legenda kluba Keni Dalgliš, ali ima ih još. Dalgliš je izuzetno cenjen kod navijača, koji su najglasniji u želji da se smeni Hodžson

Kao mogući kandidati pominju se dva nemačka stručnjaka. U nemačkim medijima su se pojavile glasine da se Liverpul raspituje o statusu Jurgena Klopa, trenera Borusije iz Dortmunda.

Drugi je Ralf Rangnik, koji je nedavno napustio Hofenhajm zbog odluke upravnog odbora da Bajernu prodaju Brazilca Luiša Gustava. Rangnika izutzetno ceni glavni operativac Liverpula Danijen Komoli, koji ga je istakao kao glavnog kandidata za posao trenera.

Iako zna da mu posao visi na tankoj niti, Hodžson ne želi da se bavi spekulacijama.

Nije do mene. U poslednje vreme sve oči su uprte u mene i moj posao. Ja sam zadovoljan što imam ovaj posao. Svi žele da rade u Liverpulu, a ja sam prezadovoljan što su izabrali mene. Ja ću raditi najbolje što umem da tim igra onako kako u klubu žele, ali ne pitam se ja nego uprava. Moram spekulacije da uzmem za ozbiljno i da prihvatim da postoji mogućnost smene, ako rezultati ne budu po volji svima”, rekao je Hodžson.

Iako je Liverpul pobedio Bolton u poslednjem minutu meča, golom Džoa Kola, malo je verovatno da će to biti dovoljno da vremešni stručnjak ostane na klupi petostrukog prvaka Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve