Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.12.2010.

12:45

Simao zvanično u Bešiktašu

Portugalski fudbaler Simao Sabrosa golom iz penala u sredu oprostio se od dresa Atletiko Madrida jer će karijeru nastaviti u turskom Bešiktašu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Jorgandžije" su u prvom meču osmine finala Kupa Kralja minimalnim rezultatom savladale Espanjo, a Simao je posle tri sezone napustio "Visente Kalderom".

Predsednik Ateltiko Madrida Enrike Kereso potvrdio je spekulacije od prethodnih dana da će igrač sredine terena Simao Sabrosa napustiti klub i preći u Bešiktaš.

"Simao odlazi, danas će se oprostiti od navijača i otići u Bešiktaš za koji će igrati dve, tri sezone", rekao je Kereso.

Simaov ugovor sa Atletikom istekao bi na kraju sezone, a mediji navode da uprava kluba nije nameravala da produži saradnju sa 31-godišnjim Portugalcem. On je sa Madriđanima osvojio Ligu Evrope i Superkup Evrope.

Poslednjih sezona uprava Bešiktaša je uložila mnogo u tim. Za "crno-bele" iz Istanbula, između ostalih, igraju Rikardo Kvarežma, Nihat Kaveči, Hose Marija Gutijeres Guti i Manuel Fernandes, koji je došao na pozajmicu iz Valensije, a ekipu predvodi bivši trener Real Madrida Bernd Šuster.

Bešiktaš je trenutno peti na tabeli turske lige sa 28 bodova i ima 14 manje od lidera šampionata Trabzona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve