Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.12.2010.

10:57

Bejl ne može da igra za VB

Fudbalski savez Velsa (FAW) neće dozvoliti svojim fudbalerima da nastupe za reprezentaciju Velike Britanije na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Trenutno najveća zvezda Velsa, fudbaler Totenhema Geret Bejl izrazio je želju da igra za Britaniju na velikom takmičenju, ali je Vels najavio kazne.

"DOneli smo odluku da ne učestvujemo sa Velikom Britanijom. Ukoliko bilo koji naš igrač želi da igra na Olimpijskim igrama, mi mu nećemo dozvoliti", stoji u saopštenju FAW.

Bejl je tokom polusezone privukao pažnju sjajnim igrama u dresu Totenhema, posebno u Ligi šampiona, a 2012. godine napuniće 23. godinu što je gornja granica za nastup na OI.

Igre u Londonu će biti jedinstvena prilika da nastupi selekcija Velike Britanije, a mesecima u nazad se kao potencijallni selektor pominje Ser Aleks Ferguson, iako je menadžer Mančester junajteda odbio ponudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve