Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.12.2010.

19:32

Stanković: "Bravo za Prosinečkog"

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je za ’Žurnal’ da je dovođenje Prosinečkog u klub iz Ljutice Bogdana fantastičan potez.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Stanković se trenutno nalazi u Abu Dabiju na klupskom prvenstvu sveta, ali i pored toga pažljivo prati dešavanja u Zvezdi.

„Fenomenalno! Moram da kažem da sam bio prijatno iznenađen, to je fantastičan potez koji će sigurno doneti mnogo dobrog i Zvezdi i Robiju.“

„Suvišno je pričati o tome koliko je Prosinečki ostavio traga u Zvezdi, on je legenda, odrastali smo uz njegove majstorije. I zato koristim priliku da čestitam i predsedniku Vladanu Lukiću i njegovim saradnicima na ovom potezu.“

Deki je kako kaže imao čast da igra protiv Prosinečkog.

„Bio sam klinac, 1996. godine kad smo igrali protiv Barselone na Kamp nou. On je igrao u tom prvom meču, ali nije u revanšu na Marakani. Bio sam fasciniran, ali istovremeno i ponosan što sam na terenu u isto vreme sa takvim majstorom“, priseća se Stanković.

Inter se inače u sredu plasirao u finale klupskog prvenstva sveta, a vodeći gol u polufinalu postigao je upravo Stanković. Ukoliko u finalu Inter pobedi Mazembe, Stanković će se pridružiti Zvezdinoj generaciji iz 1991. ali i Vladimiru Jugoviću i Nemanji Vidiću koji su taj uspeh već napravili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve