Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.12.2010.

16:01

Anćeloti:" U Čelsiju do 2012."

Menadžer Čelsija Karlo Anćeloti izjavio je da će na klupi tima biti do leta 2012. i na taj način demantovao glasine da bi mogao da napusti šampiona Engleske.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"U ovom trenutku verujem da ću Čelsi voditi do 2012. godine, a još je rano da razmišljam o eventualnom produženju ugovora", rekao je Anćeloti za italijanske medije.

Italijanski stručnjak je u debitantskoj sezoni uspeo sa Čelsijem da osvoji duplu krunu u Engleskoj, a dobro je počeo i ovu sezonu. U poslednjih mesec dana, medjutim, usledila je serija loših rezultata u Premijer ligi i "plavci" su sa prvog pali na četvrto mesto.

"Sada mi je prioritet da ekipu vratim na pobednički kolosek i na najboljem sam putu da to ostvarim. Tim deluje mnogo bolje nego pre nekoliko sedmica i sve bi moglo da dodje na svoje mesto već u predstojećem derbiju protiv Mančester Junajteda", rekao je Anćeloti.

Za gubitak prvog mesta u šampionatu Engleske Anćeloti je okrivio povrede najboljih igrača.

"Gotovo u isto vreme ostali smo bez Aleksa, Džona Terija, Mikaela Esijena, Franka Lamparda i Didijea Drogbe, a verujte mi da to niko ne bi mogao da prebrodi bez posedica", rekao je Anćeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve