Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.12.2010.

02:14

Stanojević: "Igrali smo za slavu"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pohvalio je igru svoje ekipe u porazu od Arsenala u Londonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

'Crno-beli' su u poslednjem kolu Lige šampiona izgubili sa 3:1, a Stanojević je dodao da je ekipa ponovile neke slabosti od ranije.

„Ponovila se priča iz prethodnih utakmica u Ligi šampiona. Naši protivnici ponovo su koristili naše greške. Igrali smo na zadovoljavajućem nivou u odbrani i na sredini terena, ali nismo uspevali da uputimo kvalitetne lopte ka napadačima."

"Večeras smo igrali za slavu i zadovoljan sam iako smo poraženi“.

Partizan objektivno nije imao šta da traži na 'Emiratima', ali je bodove mogao da osvoji na nekim drugim mečevima, i upravo zbog toga Stanojević najviše žali.

„Najviše žalim što smo završili takmičenje bez osvojenog boda. Ipak, stekli smo veliko iskustvo i bićemo bolji u budućnosti. Čestitam Arsenalu, što se mene tiče oni igraju najbolji fudbal, uz Barselonu naravno“, rekao je Stanojević.



Menadžer Arsenala Arsen Venger pohvalio je igru srpskog prvaka u odbrani.

“Utakmica je bila pomalo ispod nivoa jer mi nikako nismo mogli da pronađemo briznu u igri. Nismo mogli da pronađemo pukotine u njihovoj odbrani. Oni su se veoma dobro branili, bili su fokusirani da nas zatvaraju na svakom delu terena. Mi smo, sa druge strane, igrali ispod našeg normalnog nivoa.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve