Nova vest
Fudbal

Subota, 04.12.2010.

20:38

JSL: Javor pobedio Rad

Fudbaleri Rada poraženi su na gostovanju u Ivanjici od ekipe Javora rezultatom 2:1 u 15. kolu Jelen Superlige Srbije.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Javor je nakon te pobede jesenji deo prvenstva završio na šestom mestu na tabeli sa 21 bodom, dok klub sa Banjice ima sedam bodova više i četvrti je na tabeli.

Beograđani su prvi pripretili, već u 3. minutu, ali je golman Kahriman zaustavio pokušaj Branislava Jovanovića iz slobodnog udarca.

U 17. minutu Vladimir Jovančić je šutirao sa 18. metara, pogodio prečku, a do odbijene lopte prvi stiže Predrag Luka, ali njegov pokušaj glavom bez problema zaustavlja golman Javora Borjan.

Samo minut kasnije gosti su kažnjeni – posle centaršuta sa desne strane lopta je prošla između dva štopera Rada, a to je iskoristio Odita i doveo Javor u vođstvo od 1:0. Do kraja poluvremena nije bilo ozbiljnijih prilika, pošto su se fudbaleri oba tima mučili po veoma teškom terenu.

U nastavku meča ponovo su fudbaleri Rada prvi stvorili šansu - Nemanja Andrić je u 53. minutu šutirao sa deset metara, defanzivci Javora su izbacili loptu iz praznog gola, ona se odbila do Vladimira Jovančića, ali Kahriman ponovo brani

U 65. minutu Javor je poveo sa 2:0. Domaći tim je na nabolji mogući način iskoristio veoma brz kontranapad - Stojaković je prošao po levoj strani, usledio je dupli pas i sigurna završnica fudbalera Javora.

Do kraja meča fudbaleri Rada su uspeli da postignu utešni gol i tako ublaže poraz. Kombinovali su Miloš Dimitrijević i Nemanja Andrić, koji asistira Vladimiru Jovančiću, a lopta potom stiže do Branislava Jovanovića koji u 73. minutu, sa pet metara, pogađa gol Javora i postavlja konačnih Javor – Rad 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve