Nova vest
Fudbal

Subota, 04.12.2010.

19:53

JSL: OFK Beograd prekinuo loš niz

Fudbaleri OFK Beograda trijumfalno su završili jesenji deo prvenstva.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

OFK Beograd je u 15. kolu Jelen Superlige Srbije na strani savladao Čukarički Stankom rezultatom 2:0, golovima Miloša Žeravice.

Od samog starta igrači OFK Beograda su jasno stavili do znanja protivniku da su na Banovo Brdo došli da pobede.

Posle nepreciznog udarca Vese Trivunovića, najavu dobre igre gostiju potvrdio je i Simić, koji je odlično prošao po desnoj strani, asistirao Nenadu Incu, ali je i ta šansa otišla u nepovrat.

Iako su fudbaleri OFK Beograda polako stezali obruč oko gola Čukaričkog, domaći tim se sredinom prvog poluvremena oslobodio pritiska. Uspeli su domaći čak u par navrata da ugroze golmana OFK Beograda, Topalovića, ali je odbrana ‘romantičara’ u tim trenucima bila na visini zadatka.

Drugo poluvreme je bilo sadržajnije za obe ekipe. Nastavak je bio kopija početka utakmice – OFK Beograd je napadao, dok se domaći tim branio. OFK Beograd je došao u vođstvo u 55. minutu kada je Žeravica napokon pogodio gol Čukaričkog.

Gosti su i pored vođstva od 1:0 nastavili da napadaju i opsedaju gol Čukaričkog. Dominacija ‘romantičara’ se isplatila u 83. minutu kada je, posle dodavanja Veseljka Trivunovića , Žeravica pobegao odbrani Čukaričkog i postavio konačan rezultat - 2:0 za OFK Beograd.

‘Romantičari’ su tako prvi deo sezone završili na devetom mestu sa 19 bodova, dok je Čukarički ubedljivo poslednji sa samo četiri osvojena boda. ‘Brđani’ u dosadašnjih 15. kola još uvek nisu ostvarili nijednu pobedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve