Nova vest
Fudbal

Subota, 04.12.2010.

16:51

Stanojević: "Pokazali superiornost"

Partizan je novom ubedljivom pobedom (Sloboda 5:2) overio jesenjeu titulu u Jelen Superligi i krunisao veoma uspešnu polusezonu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Trener Partizana Aleksandar Stanojević zadovoljan je dobrom igrom i ubedljivom pobedom u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige.

"Veoma sam zadovoljan što smo nastavili pobednički niz i kao u prošlom kolu, postigli pet golova. Veći deo utakmice odigrali smo odlično, samo je u završnici došlo do pada. Završili smo prvi deo šampionata na najbolji mogući način", rekao je Stanojević.

Partizan je na poluvreme otišao sa vođstvom od 4:0, a u poslednjih pola sata bilo je evidentno da su domaći fudbaleri umorni.

"Vidljiv je umor kod ekipe, ovo nam je 29 utakmica u prvom delu sezone. Neki timovi za celu sezonu odigraju samo 30 mečeva", kazao je Stanojević.

"Crno-beli" sada imaju šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde i devet od trećeplasirane Vojvodine. Zvezda i Vojvodina danas od 18 sati igraju derbi utakmicu 15. kola Super lige.

"Najvažnije je da smo mi odigrali dobro i pobedili. Videćemo šta će biti posle meča naših rivala. Sigurno je da će posle te utakmice jedan još više zaostajati u trci za titulu", naveo je on.

Partizan će prvi deo sezone završiti sledeće srede utakmicom u Londonu protiv Arsenala u šestom kolu Lige šampiona.

"Veoma sam zadovoljan ovim delom sezone. Pokazali smo superiornost u prvom delu šampionata, savladali smo večitog rivala, plasirali se u Ligu šampiona. Jedino ostaje žal što nismo osvojili bodove u tom takmičenju", naveo je on.

Trener Slobode Sevojno Ljubiša Stamenković ocenio je da je Partizan pokazao da je najbolja ekipa u Srbiji.

"Danas su pokazali da su zasluženo broj jedan u našem fudbalu. Mi smo od početka imali loš odnos, Partizan je bio mnogo motivisaniji. Već u prvih 12 minuta primili smo tri gola i tada je meč bio rešen. Danas smo videli gde se nalazimo u odnosu na najbolje", kazao je Stamenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve