Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.11.2010.

15:45

Ferguson odmara Vidića i Ferdinanda

Mančester Junajted igra bez Vidića i Rija Ferdinanda u Glazgovu. Ferguson ih odmara za prvenstveni meč protiv Blekburna.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na utakmicu petog kola C grupe Lige sampona protiv Glazgov Rendžersa Mančester Junajted će putovati bez Nemanje Vidića i Rija Ferdinanda. Menadžer "crvenih djavla" Aleks Ferguson odlučio je da dvojicu najboljih štopera odmori, jer je Mančesteru dovoljan i jedan bod da bi kolo pre kraja obezbedio plasman u osminu finala.

U timu koji će se suprotstaviti "policajcima" biće najbolji napadač Mancecster Junajteda Vejn Runi, koji se oporavio od povrede stopala.

Zahvaljujući posrtanju Čelsija, Mančester Junajted je uspeo da stigne do deobe prvog mesta u premijer ligi i Ferguson sada želi da pobedama u sampionatu još više pojača pritisak na londonsk klub.

U narednom kolu Premijer lige Mančester u subotu na Old Trafordu igra protiv Blekburna, a tri dana kasnije u četvrtfinalu Liga kupa gostuje Vesthemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve