Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.11.2010.

13:34

Šahtjor već pao

Uvertira pred meč prvih timova Partizana i Šahtjora, bili su kadeti istih timova, koji su odigrali na Zemunelu prijateljski meč.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Puleni Zvonka Popovića su na glavnom terenu SC Teleoptik održali čas fudbala vršnjacima iz Donjecka, pred oko 200 gledalaca i pobedili 3:0. Svi oni koji su po kišnom vremenu došli da posmatraju ovaj meč nisu zažalili, jer su bili u prilici da vide na delu nove „Partizanove bebe“, od kojih neki čine okosnicu kadetske reprezentacije Srbije.

Prvo poluvreme proteklo je u dosta izjednačenoj igri, sa dosta tempa i po 2 šanse na obe strane, a u drugom poluvremenu klinci Partizana su nametnuli svoju igru i priredili pravo uživanje svima koji su se zatekli u gledalištu. Bila je to revija golova, driblinga, proigravanja, a strelci su bili Nikola Ninković 2 puta i Aleksandar Mitrović. Pored 3 gola, crno-beli kadeti su stvorili još najmanje 5-6 velikih šansi za gol.

Ovaj prijateljski meč je pokazao pravi kvalitet i potencijal mladih igrača, koji će za nekoliko godina biti nosioci igre svojih timova u najelitnijem evropskom takmičenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve