Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.11.2010.

13:04

Morati: "Ponovo bih angažovao Rafu"

Predsednik Intera Masimo Morati izjavio da je uveren da je angažovanjem Rafaela Benitesa letos napravio odličan potez i naglasio da bi istu stvar učinio ponovo.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Benites je ozbiljan čovek i kvalitetan stručnjak i ja mu vjerujem. Ima punu slobodu u radu i niko mu se ne meša u posao. U medijima se kalkuliše sa njegovim naslednicima na klupi Intera, ali je uopšte ne pridajem važnost takvim vestima", kazao je Morati.

On je podsetio da se Benites ove sezone suočava sa brojnim povredama igrača i tvrdi da je to ključni razlog za slabije rezultate kluba, koji posle odigranih 13 kola zauzima šesto mesto na tabeli sa devet bodova zaostatka za vodećim Milanom.

"Benitez svakodnevno, iz sata u sat, traži rešenje za izlazak iz krize. Medjutim, on nije čarobnjak, limitiran je izborom igrača. Medjutim, za mesec dana Inter će biti jači za 10 svojih povredjenih fudbalera i tada će svi videti našu pravu snagu", zaključio je Morati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve