Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.11.2010.

10:44

Đurić: „Kazne su zaslužene“

Predsednik FK Partizan, Dragan Đurić, podržao je odluku trenera Aleksandra Stanojevića da iz prvog tima izbaci Marka Šćepovića i Nemanju Tomića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Đurić smatra da je dvojac 'crno-belih' zaslužio kaznu, ali da će naučiti lekciju i da će uskoro ponovo biti članovi prvog tima.

„Podržavam odluku trenera Aleksandra Stanojevića, ali verujem da će se kažnjeni tandem brzo vratiti u prvi sastav“, rekao je predsednik Partizana za "Novosti".

Đurić je objasnio da ovakva praksa nije neuobičajena u klubovima.

Dešavaju se takve stvari u klubovima, nije ovo presedan. Odluku trenera podržavam, momci su zasluženo kažnjeni, nisu se ponašali na terenu kako dolikuje fudbalerima Partizana“, rekao je Đurić.

Ipak, prvi čovek kluba veruje da Tomić i Šćepović mogu da se vrate u prvi tim.

Radi se o dvojici jako talentovanih igrača. Svi ti mlađi fudbaleri vole pomalo lagodno da se ponašaju, ali toga u profesionalizmu nema, to ne prolazi. Treba ih naterati da se što pre prilagode zahtevima Partizana i potom vrate u ekipu“, rekao je Đurić.

Jedan od kažnjenih, Nemanja Tomić, bio je kandidat za prodaju u januarskom prelaznom roku.

Rano je za priče o odlascima. Tomić je talentovan igrač, koji ima veći potencijal i može mnogo više nego što pokazuje. Nadam se da će posle ovoga početi da pruža maksimum, jer će to biti dobro i za njega i za Partizan“, zaključio je Đurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve