Adžić u petak putuje u Brazil

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić rešio je da pređe sa gledanja DVD materijala na dela, pa u petak putuje na nedelju dana u Brazil.

Izvor: B92, Večernje novosti Srbija, Brazil
Podeli

U društvu Bobana Petkovića, mlađeg brata Dejana Ramba Petkovića Adžić odlazi u Rio de Žaneiro, gde će gledati na delu nekoliko interesantnih igrača.

“Odgledaću nekoliko utakmica, prvu Flamenga protiv Guaranija, a u nedelju još jednu utakmicu, Botafogo protiv Internasionala”, rekao je Adžić.

Ako bude bilo potrebno, možda ću produžiti boravak do ponedeljka, kako bih narednog vikenda gledao još jedan meč. Već su zakazani sastanci sa brazilskom agencijom oko transfera nekih igrača koje smo skautirali. Uz Ramba i njegovog brata Bobana sigurno će mi biti daleko lakše da pronađem ono što tražimo”, dodao je Adžić.

Crveno-beli su svesni da bez pravih pojačanja teško da mogu da napadnu titulu i ove godine, pogotovo što i Partizan planira da se dodatno pojača. Prvi Adžićev pik je vezista Flamenga Rafael Fererira Francisko Toro, kome je istekao ugovor sa klubom.

Nije samo Toro interesantan. Nekoliko zaista sjajnih igrača sam pogledao na DVD materijalima i nadam se da ću ih sve videti uživo u Brazilu. Nama su potrebni gotovi igrači koji će praviti razliku, i zbog takvih i idem u Južnu Ameriku”, naglasio je Adžić.

Brazil zaista ima pravih igrača u izobilju, ali je u ovom času to možda i najskuplje tržište. Cene kvalitetnih igrača su paprene, pogotovo onih mlađih, a o njih se otimaju bogati evropski klubovi, pa je pitanje kako će crveno-beli njima moći da pariraju.

strana 1 od 2 idi na stranu