Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.11.2010.

16:31

Crnogorci savladali Azerbejdžan

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pobedila je u Podgorici u prijateljskoj utakmici selekciju Azerbejdžana rezultatom 2:0 i tako uspešno završila sjajnu godinu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Sokolovi" su odličnu igru krunisali golovima Luke Pejovića u 62. i Fatosa Bećiraja u 74. minutu.

Pod vođstvom hrvaskog stručnjaka Zlatka Kranjčara, reprezentacija Crne Gore je postala najprijatnije iznenađenje u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2012. godine.

Nakon pobeda protiv Velsa, Bugarske i Švajcarske i neresenog rezultata na Vembliju protiv Engleske, Crnogorci se nalaze na prvom mestu u grupi sa deset bodova.

Kranjčar je selekciju Crne Gore preuzeo u februaru ove godine od Zorana Filipovića i nije imao dobar start, jer je ekipa koju je vodio izgubila prve tri prijateljske utakmice protiv Makedonije, Albanije i Norveške.

Poslednja provera uoči početka kvalifikacija protiv Severne Irske bila je uspešna, jer su Crnogorci pobedili, a potom su usledile odlične igre i još bolji rezultati u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve