Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.11.2010.

18:32

Snajder boluje od anemije

Fudbaler Intera Holanđanin Vesli Snajder objavio je u sredu da ima anemiju i da se zato onesvestio u nedelju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Snajder se onesvestio u nedelju na poluvremenu utakmice sa Brešom, a dijagnoza mu je postaljena pošto je otišao na ispitivanja u Holandiju.

Anemija je smanjenje broja crvenih krvnih zrnaca, odnosno smanjenje količine hemoglobina koje ona nose, a razlog zašto je Snajder oboleo od nje treba tražiti u napornom rasporedu Intera, ali i holandske reprezentacije.

Pet minuta pre kraja prvog poluvremena počeo sam da se tresem i osetio sam bol u celom telu, a to mi se nikada ranije nije desilo“, rekao je Snajder, „Kada sam otišao u svlačionisu izgubio sam svest i bio sam veoma uplašen. Lekari su mi odmah proverili krvni pritisak i srce, a onda sam otišao u Holandiju da bih uradio dalja ispitivanja. Zaključak tih testova je da imam anemiju i da mi je celo telo umorno i zbog toga mi je potreban odmor“.

Snajder se neće naći u timu Intera protiv Lećea u sredu uveče, ali se očekuje da će istrčati na teren u nedelju u gradskom derbiju sa Milanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve