Nova vest
Fudbal

Petak, 05.11.2010.

23:03

FA: Sedmoligaš Junajted u 2. rundi!

Junajted of Mančester osnovan je pre pet godina kada su Glejzeri preuzeli Mančester junajted, a u petak je ostvario najveći uspeh u svojoj kratkoj istoriji.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ekipa koju su osnovali nezadovoljni navijači „crvenih đavola“ pobedila je trećeligaša Ročester 3:2 golom u nadoknadi vremena, i plasirala se u 2. rundu FA kupa!

Junajted je član sedmog ranga engleskog klupskog fudbala, i u sledećoj rundi će tek drugi put igrati protiv nekog profesionalnog tima.

Uspeh ovog tim je tim veći što su pobedili kao gost. Junajted je poveo u 43. minutu golom Plata, već u 49. prednost je duplirao Koteril, ali je Ročdejl preko Entoni Eldinga i Grejga Dousona izjednačio do 78. minuta.

Furiozni igrači iz Mančestera nisu se predali, čekali su svoju šansu i dočekali je u poslednjim sekundima kada je Majkl Norton izbio loptu iz ruku domaćeg golmana i ubacio je u praznu mrežu pošto sudija nije svirao faul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve