Nova vest
Fudbal

Petak, 05.11.2010.

21:14

Sukob Ibrahimovića i Onijevua

Trener Milana Masimilijano Alegri prekinuo je trening u petak tokom kojeg su se sukobili fudbaleri Zlatan Ibrahimović i Oguči Onijevu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kako je preneo italijanski fudbalski sajt "Gol", Ibrahimović je oštrije startovao na Onijevua i oborio ga na travu, zbog čega ga je 28-godišnji Amerikanac uhvatio za vrat.

Ibrahimović je, navodno, pokušao da uzvrati, ali su ih saigrači razdvojili i sprečili ozbiljniji sukob. Potpredsednik Milana Adrijano Galijani potvrdio je da se na treningu dogodio samo manji incident.

"Takve stvari se dešavaju kada neko na treningu grubo startuje. Igrači su posle toga razgovarali i sukob je završen", rekao je Galijani za Skaj Sport 24.

Međutim, ovo nije prvi put da se Ibrahimović sukobio sa nekim igračem u Milanu. U septembru je na treningu bez ikakvog povoda nogom u leđa udario Rodnija Strasera. Čak je i 20-godišnji fudbaler iz Sijera Leonea ostao zatečen. Ibra je samo produžio i zagrlio se sa Ronaldinjom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve