Nova vest
Fudbal

Petak, 05.11.2010.

20:59

Petrović: Zaslužujemo bolji tretman

Partizan je u sredu izgubio i četvrti meč u Ligi šampiona ove sezone, a Radosav Petrović je umesto junaka postao tragičar meča.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Reprezentativac Srbije je u poslednjem minutu sudijske nadoknade imao veliku šansu da izjednači rezultat, ali je bio neprecizan.

Tako, umesto da ga svi hvale i veličaju, bio je glavna meta kritika i zvižduka sa tribina.

“Šteta što nismo zabeležili toliko željenu pobedu. Šteta i što se posle utakmice stvorila negativna atmosfera. Imao sam dve izgledne prilike, ali jednostavno mi se nije dalo da postignem gol. Samo ja znam kako mi je”, razočaran je Radosav Petrović.

Petrović je sa mnogo emocija ispratio meč i sve što je došlo posle njega. Očekuje bolju podršku od navijača.

“Grobari su napravili sjajan ambijent. Podršku ‘juga’ imamo na svakoj utakmici, ali kada bi trećina tih ‘velikih’ Grobara sa ostalih tribina dolazila na svaki meč u prvenstvu gde bi nam bio kraj. Imam 21 godinu, Partizan gledam od svoje pete i ne sećam se da je neka generacija imala ovako dobar skor: tri titule, od toga dve duple krune, četiri uzastopne pobede u večitim derbijima i plasman u Ligu šampiona. Zaslužujemo bolji tretman!”

Petrović je posebno bio na meti prozivki sa istočne i zapadne tribine.

“Iskreno, ja sam dobio najviše zvižduka. Kada sam došao u Partizan to me je pogađalo, ali kada znam da su zviždali i jednom Saši Iliću protiv Reala kod rezultata 0:0, šta onda mi mlađi da očekujemo? Pogotovo što svi zajedno imamo utakmica u ‘crno–belom’ dresu koliko je Saša postigao golova. Šta da se radi, takva smo nacija”.

Korpulentni igrač sredine terena je želeo da naglasi:

“Ponosni smo na sve urađeno! Hvala pravim Grobarima, koji dolaze i protiv Jagodine, Proletera, Rada”.

Šta nedostaje ‘crno–belima da bude konkurentniji evropskim velikanima?

“Nedostaje nam iskustvo! Čak i protiv Arsenala smo bili na ivici, ali. Mnogi potenciraju i brzinu, ali i ona se stiče stalnim igranjem u jačem ritmu. Zamislite da svakog vikenda igramo jake utakmice. Trčimo više od protivnika, ali se i više trošimo. Zbog neiskustva”.

Partizan u nedelju gostuje BSK-u na "Karaburmi" u 11. kolu Jelen Superlige, slede dueli sa Javorom i Čukaričkim, a sledeći meč u Ligi šampiona igra protiv Šahtjora 23. novembra na svom trenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve