Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.11.2010.

14:52

"Švajni" se igra sa Bajernom

Bastijan Švajnstajger obavestio čelnike Bajerna iz Minhena da ne planira da u januaru razgovara o produženju ugovora koji mu ističe na leto 2012. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Švajnštajger je istakao kako mu je najveći cilj u karijeri da osvoji Ligu šampiona i da prvo želi da vidi koliko će Bajernov tim biti snažan i konkurentan u trci za titulu kontinentalnog prvaka, pa tek onda da razgovara o produženju ugovora.

Nemački novinari podsećaju da su za Švajnštajgera zainteresovani engleski klubovi Čelsi i Mančester Junajted i španski Real Madrid i da se on odlučio da "igra partiju pokera sa čelnicima Bajerna".

Rukovodstvo Bajerna prihvatilo je njegovu odluku, najavilo da će imati dovoljno strpljenja i naglasilo da je uvereno da će Švajnštajger ostati u klubu.

"Svi klubovi moraju da shvate da ne mogu lako uzimati naše igrače. Ne prodajemo najbolje fudbalere, pogotovu ne one koji su ponikli u klubu. Švajnštajger je baš takav igrač i nećemo štedeti novac da ga zadržimo", kazao je predsednik Bajerna Uli Henes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve