Nova vest
Fudbal

Subota, 23.10.2010.

10:22

Milošević: "Nisam deo 'zavere'"

Proslavljeni fudbalski reprezentativac Savo Milošević odbacio je optužbe čelnika FSS da je uključen u rušenje aktuelnog rukovodstva u Savezu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Počele su da se šire teorije zavera. Očigledno da paranoja počinje da vlada u srpskom fudbalu. Neprijatelji se vide u svemu i svima”, rekao je Milošević.

“Ne bih hteo da ulazim u raspravu sa ljudima iz saveza, jer je to njihova namera, da se podstakne polemika koja će skrenuti pažnju sa aktuelnih problema u našem fudbalu, a njih očigledno ima previše”, nastavio je Milošević.

Miloševiću je rekao da mu nije jasno zašto se on našao na meti Fudbalskog saveza Srbije.

“Prava adresa za to pitanje su čelnici FSS. Ja nisam na funkciji u srpskom fudbalu i samim tim nisam deo njihovih problema, niti sam učestvovao u njihovim stvaranjima. Zato neka me ostave na miru”, rekao je Milošević.

Deo medija je preneo Miloševićevu izjavu, koja glasi: „Ako Karadžić želi rat, imaće ga”.

Ma jok, kakav crni rat, pa njima bi to sad najviše odgovaralo, da se javnost zamajava sporednim stvarima, da realni problemi ne izbiju na videlo”, zaključio je Milošević.

Optužbama na račun Miloševića pridružio se i Milovan Đorić, selektor kadetske reprezentacije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve