Nova vest
Fudbal

Petak, 15.10.2010.

20:45

Stanojević: Manje rotacija ubuduće

Trener Partizana Aleksandar Stanojević najavio je da će tokom sezone praviti manje rotacija u timu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Stanojević je dodao da ne pamti kada je neka ekipa pravila toliko problema u odbrani njegovim fudbalerima kao Smederevo.

"Očekivao sam otvoren meč, ali ne ovoliko. Ne pamtim da nam je neka ekipa stvorila ovoliko problema u odbrani. Zadovoljan sam pobedom i igrom u napadu, ali u nastavku sezone ću definitivno praviti manje rotacija u ekipi. Ovo nam je definitivno bila opomena pred Bragu", rekao je Stanojević.

Partizan je u prvoj utakmici osmog kola danas pobedio Smederevo sa 5:3.

Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da mu mnogo znači što su ga navijači podržavali posle nereda u Djenovi i pretnji koje su mu huligani upućivali dok je bio sa reprezentacijom.

"Mnogo mi znači podrška sa tribina. Nadam se da ću opravdati očekivanja navijača već u Bragi", rekao je Stojković.

Na pitanje novinara da li će braniti u derbiju i da li će nastaviti da brani za reprezentaciju, odgovorio je: "Naravno".

On je stadion napustio u pratnji dvojice telohranitelja. Trener Smedereva Aleksandar Djordjević bio je zadovoljan igrom i ocenio je da je Partizan bio "za nijansu bolji".

"Očekivao sam ovako otvorenu utakmicu. Partizan je pokazao da je u ovom trenutku za nijansu bolji od nas. Napravili smo neke greške za koje se nadam da ćemo ih ispraviti do utakmice sledećeg kola sa Hajdukom", rekao je Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve