Nova vest
Fudbal

Petak, 15.10.2010.

14:56

Đuričić:"Hteli da ubiju Stojkovića"

Golman reprezentacije Srbije Anđelko Đuričić tvrdi da su huligani, koji su napali autobus ’orlova’, želeli da ubiju njegovog kolegu Vladimira Stojkovića.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

„Osećam olakšanje što se ponovo nalazim u zemlji u kojoj se osećam sigurno“, rekao je Đuričić za „Maisfutebol“ po povratku u Portugal.

„Neki Srbi su prosto ludi. Ovakve situacije su tamo normalne, huliganizam je veliki problem za Srbiju“, nastavio je Đuričić.

Napravili su požar ispred ulaza u hotel i autobus sa reprezentativcima su gađali kamenjem. Onda su ušli u autobus gde su tražili Stojkovića u nameri da ga napadnu. Želeli su da ga ubiju i verovatno bi u tome uspeli da nismo uspeli da ga zaštitimo“, rekao je golman Leirije.

Đuričić je protumačio i prave namere huligana.

Ono što se dogodilo nije imalo veze samo sa Stojkoviće. Namera Srbije da se pridruži Evropskoj Uniji je glavni razlog za nerede. Neki desno orijentisani nacionalisti ne žele da do toga dođe i učinili bi sve da to spreče. Oni su ludaci koji žive da bi napadali druge ljude i da bi ubijali“, zaključio je Đuričić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve