Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.10.2010.

19:14

Azuri oslabljeni u kvalifikacijama

Fudbaler Fiorentine Alberto Đilardino napustio je pripreme reprezentacije Italije zbog povrede noge i neće igrati u predstojećim kvalifkacionim mečevima za EP.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Italija 8. oktobra, u Belfastu, igra protiv Severne Irske, a četiri dana kasnije 'Azuri' u Đenovi dočekuju reprezentaciju Srbije.

Ekipu je napustio i defanzivac Parme Luka Antoneli koji ima problema sa levim stopalom. Selektor Ćezare Prandeli nije mogao da računa ni na golmana Đanluiđija Bufona i Marija Balotelija, koji se još uvek oporavljuju od povreda.

Prandeli je zbog toga naknadno pozvao u reprezentaciju igrača Lacija Serđa Flokarija i defanzivca Štutgarta Kristijana Molinara.

Italija je trenutno prva u C grupi sa maksimalnih šest bodova. 'Azuri' su na startu kvalifikacija savladali Estoniju (2:1) i Farska Ostrva (5:0). Druga je Srbija koja ima četiri boda, a potom slede Severna Irska i Estonija sa po tri, s tim što Irci imaju utakmicu manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve