Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.10.2010.

16:29

Đurić: "Kazne zbog nediscipline"

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić rekao je da će neki igrači biti kažnjeni zbog nediscipline na utakmici sa Vojvodiom u Jelen Superligi Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dvojica igrača dobili su crvene, a četvorica žute kartone u porazu „crno-belih“ 2:0.

Đurić je izjavio da još nije odlučeno da li su u pitanju novčane kazne ili neke druge vrste.

"Za utorak smo zakazali sastanak Sekretarijata kluba na kojem ćemo pričati i o toj nedisciplini. To je bila i jedna od najlošijih stvari na utakmici u Novom Sadu. Bilo je dosta negativnih emocija i reakcija. Ipak, ako bih potražio neko opravdanje za igrače Partizana to bi moglo da bude u velikom opeterećenju i teškim utakmicama. Videli ste kako se Vojvodina borila i želela pobedu. Tako će svi igrati protiv nas i sa tim moramo da se suočimo", rekao je Đurić.

Predsednik Partizana je posebno razočaran neuspehom u Novom Sadu.

"Od svih tih neuspeha, najteže mi je pao ovaj poraz od Vojvodine. On je došao kao posledica zamora igrača, opterećenja od teške serije utakmica. Ipak, nije ovo za brigu. Imamo dobar tim i način da se vratimo. Ovo je opomena koja je došla na vreme", rekao je Đurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve