Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.09.2010.

15:47

“Tobdžije” uživaju u Beogradu

Nekoliko stotina navijača Arsenala došlo je u Beograd da bodri svoj klub u meču drugog kola Lige šampiona protiv Partizana.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Većina ih je stigla u utorak, a po sletanju na beogradski aerodrom policija ih je sprovela do centra gde su se razmilili, a najviše ih je u Skadarliji gde uživaju u beogradskim restoranima.

Grupa navijača posetila je i muzej Crvene zvezde. Dobro raspoloženi Englezi zadovoljni su prijemom Beograđana, posebno ističu da je odlično što većina ljudi govori engleski.

Iako je policija sprovela navijače od aerodroma do centra i partolira po gradu, nije primećena velika brojnost organa reda. Navijača gostujućeg tima skoro da nema u dresovima Arsenala niti su počeli da navijaju na ulicama.

Sa druge strane, “grobari” spremaju koreografiju za prvi meč Partizana na svom terenu u Ligi šampiona ove sezone.

Svaki navijač imaće po jednu zastavicu na svom sedištu, a posebno iznenađenje sprema se na “Jugu”.

Utakmica između Partizana i Arsenala počinje u 20.45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve