Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.09.2010.

12:34

Srna: "Na pobedu, neće biti lako"

Kapiten ukrajinskog predstavnika u Ligi šampiona Šahtjora Darijo Srna rekao je da utakmica u Donjecku neće biti laka za njegov tim ali i da se nada pobedi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Ko god u Donjecku mislio da će biti lagano, grdno se vara," rekao je Darijo Srna za Sport.

"Ono što se ovde dešavalo prošle godine, ne može i ne sme da bude reper. Partizan tada i sad? Velika razlika. Upozorio sam saigrače da Beograđani ovoga puta dolaze u kvalitetnijem, jačem sastavu, dokaz je i plasman u Ligu šampiona. Ilić, Iliev, Kleo, Stojković... Šta je sa Krstajićem, da li će biti spreman? Pratim sve, znam, naravno, da je Krstajić slomio nos, znam da je Partizan pobedio Rad 3:0, znam da je Boja postigao dva gola, do detalja sam upoznao put beogradskog sastava u kvalifikacijama, padaju u oči pogoci Klea, osam ih je dao, mnogo toga znam o srpskom fudbalu."

Srna je pohvalio i trenera Stanojevića.

"Čuo sam mnogo lepih reči o Stanojeviću. Mlad, ambiciozan, voli da napada," kaže Srna i priznaje da je njegova ekipa veoma ofanzivna, "Ma, umemo i da se branimo, dokaz su tri primljena gola na devet utakmica u šampionatu Ukrajine, Šahtjor je poput lepeze, kako se otvori, tako se i zatvori, uveriće se i Partizan, živi bili, pa videli."

"Interesuje nas pobeda što ne znači da ćemo i da pobedimo. Kad već govorimo o pobedi, želimo je i na stadionu Arsenala, svuda, gde god se pojavimo. Nije potrebno da ističem koliko vrede tri boda na startu Lige šampiona, za mirnoću, samopouzdanje. Potrudićemo se, uz podršku sa krcatih tribina do njih i da stignemo. Cele godine radili smo za Ligu šampiona, sad kad smo u njoj, red je i da pokažemo i dokažemo šta umemo. Donbas arena je prvi put domaćin nekog meča Lige šampiona, otud je naša obaveza još veća. Igramo za Fernadinja, navijače, Lučeskua, predsednika Ahmetova," rekao je Darijo Srna u razgovoru za Sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve