Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.09.2010.

11:28

Stanojević: "Imamo pravo na nadu"

Fudbaleri Partizana doputovali su u Ukrajinu gde sa Šahtjorom igraju prvi meč u novom ciklusu Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Aleksandar Stanojević poveo je na put osamnaestoricu fudbalera, među njima je i Mladen Krstajić koji će igrati sa posebnom maskom, a nema Portugalca Moreire i suspendovanih Stevanovića i Jovanovića.

U Donjecku su golmani Vladimir Stojković i Radiša Ilić, igrači odbrane Aleksandar Miljković, Stefan Savić, Vojislav Stanković, Mladen Krstajić, Aleksandar Lazevski i Džozef Kizito, igrači sredine terena Mohamed 'Medo' Kamara, Nemanja Tomić, Radosav Petrović, Milan Smiljanić, Saša Ilić, Aleksandar Davidov i Stefan Babović i napadači Gabrijel Kleverson Kordova 'Kleo', Ivica Iliev i Pjer Boja.

"Liga šampiona je mnogo ozbiljno takmičenje, igramo protiv ozbiljnih ekipa, protiv kojih smo autsajderi, ali sigurno ćemo pokušati da im se suprostavimo, da sa svakim igramo, pa šta bude. Prvak Ukrajine ulaže mnogo u tim, neprestano angažuje Brazilce, godinama za njih igra Darijo Srna, on im je ikona kluba, ne očekuje nas lak posao. Ipak, nada poslednja umire, ali smo svesni da igramo protiv neverovatno jakog protivnika," rekao je za klupski sajt 'crno-belih' Saša Ilić.

Trener Stanojević rekao je da je protivnik jak ali i da njegova ekipa ima šta da pokaže.

"Uvek pozitivno razmišljamo. I u Ligu šampionu ulazimo skromno ali smo se na pravi način izborili da budemo deo Lige šampiona, imamo pravo na nadu jer smo pokzalai šta možemo u prethodnom periodu," rekao je Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve