Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.09.2010.

10:45

Gol Marija Đurovskog za Makedoniju

Pored članova 'A' i mlade reprezentacije Srbije još četvorica članova klubova Jelen Superlige igrali su za svoje nacionalne selekcije u utorak.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Đurovski je bio strelac za Makedoniju, igrao je i Todorovski, za mladu elekciju Crne Gore nastupili su Vešović, Kecojević i Kasalica, za Gruziju Merebašvili.

Stefan Savić, novi igrač Partizana, nije igrao u Sofiji ali su nekadašnji 'crno-beli' Mladen Božović, Simon Vukčević, Milorad Peković, Zvezdin Branko Bošković, nekadašnji igrači OFK Beograda Marko Baša, Mitar Novaković i Vladimir Božović i Kuljanin Savo Pavićević slavili pobedu posle koje Crna Gora ima svih šest bodova u grupi.

Mlada selekcija Crne Gore, sa Zvezdinim Markom Vešovićem, Ivanom Kecojevićem iz OFK Beograda i članom Hajduka Filipom Kasalicom izgubila je u Izraelu rezultatom 5:0.

Aleksandar Lazevski je presedeo svih 90 minuta na klupi u remiju Makedonaca sa Jermenijom (2:2).

Za južne susede igrao je Aleksandar Todorovski iz Rada, fudbaler Vojvodine Mario Đurovski kao i nekadašnji zvezdaši Goran Popov i Ivan Tričkovski.

Đurovski je bio strelac izjednačujućeg gola za Makedoniju.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Ognjen Vraneš sedeo je na klupi Bosne i Hercegovine u duelu sa Francuzima, a nesuđeni član Partizana Goran Galešić igrao je za mladi tim BiH.

Merebašvili je odigrao poslednjih pola sata u remiju bez pogodaka Gruzijaca sa Izraelom.

U Africi se nije igralo u utorak, pa je reprezentativac Gane i igrač Crvene zvezde ostao na sjajnoj partiji u Svazilendu u nedelju.

Ostali stranci koji nastupaju u srpskim klubovima nisu imali reprezentativnih obaveza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve